Pleťové sérum Age Away s bakuchiolem - klíč ke krásné pleti

Představujeme Vám naší novinku! Naše kolekce přírodní kosmetiky se konečně rozrostla i o péči o pleť – pleťové sérum Age Away.

Máte pleť vysušenou a podrážděnou? Trápí Vás vrásky, pigmentové skvrny a možná i dospělé akné? Vaše pleť není taková, jakou byste si jí přála mít?

Navraťte své pleti rovnováhu a zdraví s naším sérem Age Away. Toto sérum jsme vytvořili jako univerzální péči pro všechny typy pleti a všechny věkové skupiny. Můžete jej používat ráno i večer a aplikovat jej samostatně nebo následně ještě použít svůj oblíbený hydratační krém.

Při tvorbě receptury jsme chtěli vytvořit produkt, který bude řešit hned několik problémů s pletí v jednom jediném produktu. Dohromady má sérum 16 přírodních ingrediencí, které zjemňují vrásky, zpevňují kontury, rozjasňují, vyživují, detoxikují a redukují akné, záněty a pigmentace.

Klíčovou složkou pleťového séra Age Away je bakuchiol. Bakuchiol je přírodní alternativou retinolu a nachází se v semenech rostliny bakuchi neboli Psorea Corylifolia. Narozdíl od retinolu pokožku nedráždí, nezpůsobuje její začervenání, olupování nebo svědění a citlivost na sluneční záření. Díky tomu je vhodný i pro velmi citlivou pokožku, která aktivní látky v kosmetice špatně snáší nebo pro těhotné a kojící ženy. Bakuchiol je silný antioxidant, přispívá k viditelnému omlazení a rozjasnění pleti, zpevnění kontur a poradí si i s pigmentací nebo akné. V našem séru Age Away jej najdete v nejvyšší možné koncentraci spolu s luxusními za studena lisovanými oleji a přírodními extrakty. 

A jelikož je naše krása spojena i s tím, jak se cítíme uvnitř, přidali jsme do séra esenciální olej Litsea Cubbeba. Jeho květinovo citrusová vůně působí aromaterapeuticky a navozuje příjemné pocity. Při aplikaci vědomě vdechujte jeho vůni, relaxujte a užívejte si čas jen pro sebe.

Věříme, že si pleťové sérum Age Away oblíbíte a že bude Vaším věrným pomocníkem v péči o pleť.

IMG_1749